Click here to edit subtitle

 

Öhlins dempere

NorCart er stolte av å kunne presentere Öhlins dempere nyutviklet og designet for VR5 og crosskart. Öhlins demperne leveres i 2 varianter: VR5 Racing og VR5 Super Racing TTX.

 

VR5 Racing framdemper for alle klasser.

Demperen er utviklet i samarbeid med Esp1tech og Öhlins etter testkjøring av VR5. Öhlins VR5 framdemper. Total lengde 354 mm. Slaglengde 82 mm. Bredde innfestning 24 mm. Bolthull 8 mm. Justerbar i lengderetning +/- 5 mm, slik at den kan optimaliseres til 2 ulike  oppsett for VR5. Passer også til andre karter.

Pris pr stk NOK 3 950,- inkl mva.

VR5 Racing bakdemper for alle klasser

Total lengde 484 mm (450 mm senter-senter). Slaglengde 150 mm. Bredde innfestning 24 mm. Bolthull 10 mm. 

Denne demperen er utviklet i samarbeid med Esp1tech og Öhlins etter testkjøring av VR5 med Super Racing TTX bakdemper. Demperen er kjørt i Öhlins sin testbenk for å få den så lik som en optimalisert VR5 Super Racing TTX som mulig. Det hyggelige er at den bare koster ca. halvparten så mye som en TTX demper. En fantastisk god demper til gustig pris. Ekstrem rask retur og relativt hard kompresjon optimalisert for VR5. 

Levers med 3 ulike fjærstivheter tilpasset vekt på crosskarten. Passer også til andre karter.

Pris pr stk NOK 4 245,- inkl. mva.

  VR5 Super Racing TTX bakdemper for alle klasser.

  Med utvendig justering av kompresjon og retur. For den som skal ha det beste! Öhlins nye Super Racing TTX støtdemper spesialtilpasset for VR5. Denne demperen er utviklet i samarbeid med Esp1tech og Öhlins etter testkjøring av VR5.

  Utvendig justering av kompresjon og retur for optimalt veigrep under varierende føreforhold. Totallengde 469 mm. Bredde innfestning 24 mm. Bolthull 10 mm. Optimal slaglengde for maksimal tracktion, hele 161 mm. Med hjelpefjær. Demperen gir fantastik grep også på vått og ujevnt underlag!  Dette er noe av det beste du kan sette bak på en crosskart, uavhengig av pris!

  TTX står for Twin Tube som betyr at oljestrømmen (kompresjon og retur) internt i demperen går i to helt separate baner.  Dette gir to store fordeler jf rimeligere løsninger:

  1. Kompresjon og retur kan finjusteres 100% uavhengig av hverandre. Justering av kompresjon på tidligere tilsvarende dempere medførte også uønsket endringer i retur på oppmot 10-15 %,  og vise versa. Det gjorde det vanskelig å finjustere disse. TTX30-VR5 har eliminert dette problemet med sin Twin Tube teknologi.

  2. Ved varig hard belasning kan det oppstå et luftvakum bak stemplet i noen tilfeller på de enklere modellene. Dette kan medføre at demperens funksjon blir helt satt ut av spill, og vil kreve full overhaling for å fungere igjen. Den nye Twin Tube løsningen til Öhlins har helt eliminert dette problemet.

  NorCart VR5 Pink Panter bruker denne bakdemper. Passer også til andre karter. Levers med 3 ulike fjærstivheter tilpasset vekt på crosskarten.

  Pris pr stk NOK 8 120,- inkl. mva.