Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Click here to edit subtitle

 

VR5 BYGGESETT 2017

NorCart VR5 2017 modell er et resultat av flere års erfaring med konstruksjon og produksjon av crosskart. NorCart VR5 er beregnet for konkurransekjøring og er skreddersydd innenfor det nordiske og NEZ regelverket.

VR5 er konstruert slik at du på en enkel måte kan bygge din egen crosskart. Med sin unike symmetriske ramme trenger du ikke tenke på om du skal ha høyre eller venstreplassert motor. Rammen leveres ferdig sveiset, med unntak av braketter for feste av sete etc. Ramme og karosseri leveres ubehandlet. Byggetid vil normalt være 50-100 timer.

VR5 STARTPAKKE

VR5 STARTPAKKE inneholder ramme m. vippebur i 30/25mm sømløse rør, bærearmer, hjulspindler, karosseri, bunnplate, frontplate, baksving, bakaksel (40mm hul), tannstang, rattstamme m. uledd, hjulboss foran og bak, drevboss, styrestag og støttelagerboss. 

VR5 STARTPAKKE PRIS: 39.900 SEK INKL. MVA

FRA STARTPAKKE TIL FERDIG VR5

Utfra dine ønsker og behov, skreddersyr vi komplette byggesett. Ingen crosskarter er like, derfor ønsker vi å tilby VR5 etter dine egne spesifikasjoner. Ta kontakt for et tilbud på komplett NorCart VR5 tilpasset deg.

PRIS, KOMPLETT BYGGESETT U. MOTOR: FRA 95.000 SEK INKL. MVA

Det er også mulig å få levert din VR5 ferdig bygget klar for race, kontakt oss for pris. NorCart forhandler Kirkey racing alu-stoler. Dette er en solid og sikker stol som i tillegg har en meget god sittekomfort. Se vår WEBSHOP for mer info og priser.

HVORFOR VELGE NORCART VR5? LES MER HER
 
 
crosskart, byggesett, crosscart, crosskartbyggesett, crosskartcrosskart, crosskart, norcart vr5