Click here to edit subtitle

Nyheter

Pallplass i NM og Helmia Cup

Posted by NorCart on June 14, 2015 at 9:10 AM

Lørdag 13.6 ble 2. NM-runde kjørt under flotte forhold på Krabyskogen. Mats Brustad kjørte blant sine  aller beste løp - og innkasserte nok en pallplassering i NM.TO HEATSEIERE OG 27 POENG

Etter en meget god NM-åpning på Skien med 3. plass, var Mats klar for nye tak hos NAF Gjøvik. Med kun en liten demperjustering på DTS systemet, viste det seg at Brustad fikk god flyt fra første treningsrunde. I første heat sørger Mats for en saftig start, og leder heatet fra start til mål.


I heat to starter han fra bakerste rekke og drar nok en god start og ligger som nr to i første sving. Med solid og kontrollert kjøring vinner han også dette heatet og har før siste omgang 2/2 mulige heatseiere.


Siste og tredje omgang fungerer også godt, men Mats må takke seg til en hårfin 2. plass. Med 27 poeng resulterte det i 2. beste startspor i A-finalen med regjerende norgesmester, Aleksander Bjørnstad og Thomas Holmen ved sin side. I det starten går, og ni sultne A-finalister drar av sted, får Mats  igjen en meget bra start - og er nr 3 i første sving, hakk i hæl Holmen. Med sterk og jevn kjøring beholder han hele veien 3. plassen og puster til tider Holmen tett i nakken. Ved målgang passerer Mats som nr 3 og sikrer nok en pallplassering i det norske og tøffe mesterskapet.


– Alt har fungert helt supert i helgen. Nå har vi justert demperne nært perfekt, hvor vi får rå starter og beholder de gode kjøreegenskapene på banen, oppsummerer Mats.


TOPP 3: Vi gratulerer Aleksander Bjørnstad (1), Thomas Holmen (2) og Mats Brustad (3) med imponerende kjøring på Krabyskogen.


Til stede var også Jon Arne Aass Weberg i sin nybygde VR5 og viste god kjøring i 85-klassen, tross lite kjøreerfaring.


SPEEDCAR OPPVISNING

Aleksander Wiik og Jørn Høidalen brølte også av gårde i hver sin SpeedCar - som både publikum og førerne så ut til å nyte til sitt fulle. Høidalen lånte NorCarts blå SpeedCar og fikk raskt kontoll over de 150 illsinte hestekreftene. – Det er helt rått og kan sterkt anbefales, forteller Jørn.ARKIVBILDE


NY PALLPLASS FOR OSKAR ANDERSSON & TOMAS OSCARSSON

Mens over 60 førere tilbrakte helgen på Krabyskogen, ble også Helmia Cup kjørt i Sverige. Andersson imponerte nok en gang - og kjørte seg til pole possition i A-finalen, med blant annet to heatseiere i innledende omganger. Oskar forteller han var litt sen i starten, men kom ut som nr to. Denne plasseringen beholder han løpet ut. Vi gratulerer igjen med en vel fortjent pallplassering. Tomas Oscarsson kjørte også svært godt, og sluttet som nr 3 i A-finalen. Gratulerer til Tomas!En strålende fornøyd Andersson med 2. plass i A-finalen og Oscarsson med en finfin 3. plass i 650. 

Categories: Crosskart